Sade Bulgur Pilavı
Pilavların en gözdelerinden bulgur pilavı… Lezzetiyle herkesi etkisi altına alan, yapımıyla sizi zorlamayacak sade bulgur pilavının faydaları da fazla. Sağlığınız ve damak tadınız için tercih edebileceğiniz, dilerseniz davet menülerinizi şenlendirebileceğiniz lezzetli mi lezzetli bulgur pilavını bir de bizim tarifimizle denemeye ne dersiniz?
1,5 su bardağı Damla Bulgur Pilavlık
3 su bardağı (et suyu, tavuk suyu veya kaynar su)
50 Gr. tereyağı yada margarin
2 tatlı kaşığı tuz
Tencerenin içinde yağı eritip kızdırıyoruz. İçine bulguru ekleyip üç dakika kadar karıştırıyoruz. Suyunu ve tuzunu ekleyip orta dereceli ateşte suyunu çekene kadar pişiriyoruz. Bulgurdan bulgura fark olacağı için pişirme süresi kısalıp çoğalacağı gibi suyunda da farklılıklar gözlenebilir. Bu nedenle su az gelir ise ilave edebiliriz. Tencereye peçete koyarak yirmi dakika kadar dinlenmesini sağlamamız gerekiyor…
Damla Bakliyat
Yemek Tarifleri
Bereketli topraklardan sofranıza gelen birbirinden kaliteli ve doğal ürünleri, birbirinden lezzetli ve eşsiz sunumlarıyla birleştiriyoruz. İşte sizler için hazırladığımız yemek tarifleri…
Pirinç Salatası
Pirinç Salatası Salataların gözdesi pirinç salatası… Lezzetiyle herkesi etkisi altına alan, yapımıyla sizi zorlamayacak pirinç salatasını yemenin vakti...
Devamını OkuKeşkek
Keşkek Geleneksel dokunuşlarla modern tatları bir araya getiren keşkek, sofralarınıza damakta iz bırakacak bir deneyim sunuyor… Tadı damaklarınızda...
Devamını OkuErişteli Yeşil Mercimek Yemeği
Erişteli Yeşil Mercimek Yemeği Yemeklerin gözdesi erişteli yeşil mercimek yemeği… Lezzetiyle herkesi etkisi altına alan, yapımıyla sizi zorlamayacak...
Devamını Oku